Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Zavářky » Zeleninová ssedlina

Zeleninová ssedlina dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5-10 osob:
• 5 dkg fazolky (lusků)
• 1/16 l zel. hrášku
• 1/8 l mléka
• 3 žloutky
• 1 vejce
• sůl
• 4 dkg pečárek neb hříbků
• 1 dkg másla na udušení pečárek
• 1 dkg másla na vymazání hrnečku

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na zeleninovou ssedlinu

Zelenou fazolku a mladý zelený hrášek uvaříme ve slané vodě do měkka. Pak vše přecedíme a sítem prolisujeme, načež přidáme mléko, žloutky, vejce, sůl, pečárky (žampiony) na tenké plátky nakrájené a na másle udušené, vše dobře umícháme a ssedlinu uvaříme jako vaječnou ssedlinu.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.