Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Zavářky » Játrová ssedlina

Játrová ssedlina dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 10 dkg jater
• 5 dkg housky
• 1 lžíce mléka
• 4 dkg másla
• sůl
• 2 žloutky
• 1 vejce
• 2 zrnka pepře
• špetku majoránky
• zelenou petržel
• ze 2 bílků sníh
• 1 dkg másla
• 2 dkg housky na vymazání a vysypáni

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na játrovou ssedlinu

Sítem prolisujeme odblaněná, syrová, uškrábaná telecí játra a mlékem navlhčenou housku. V míse utřeme máslo se solí, přidáme žloutky, vejce, prolisovaná játra s houskou, tlučený pepř, majoránku, zel. petrželku, mléko a vše dobře mícháme 1/4 hod. Naposled přidáme z bílků sníh a ssedlinu uvaříme v máslem vymazaném a houskou vysypaném hrnečku.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.