Fotodoma

Fotodoma » Články a recenze » Snubní prsteny online

Snubní prsteny online

Několik článečků na téma snubních prstenů

Jednotlivé články můžete převzít pouze za podmínky, že zůstanou zachovány všechny odkazy v nich obsažené a že nám dáte zprávu o převzetí článku.

Chcete-li jen koukat a ne číst, jděte na rozcestník fotek Snubní prsteny.

 

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Snubní prsteny pro předvídavé muže

Při čtení následujících řádků jistě poznáte, že pisatelem je nyní již šťastně neženatý muž.

Snad za to mohou vrozené rozmnožovací pudy, snad to způsobují ony chemické procesy, kterým se poeticky říká láska. Oním okamžikem, kdy muž při chvilkovém pominutí smyslů přikývne a souhlasí se svatbou, nastávají mu starosti, které by si dříve jen stěží připouštěl. Nejen, že sňatkem si muži na krk dobrovolně navlékají pomyslné chomouty, ale ještě na prst v den svatby již nepomyslné snubní prsteny. Vzhledem k tomu, že mezi ženícími se muži je i nemálo těch, co se chystají ženit poprvé, je třeba jim poskytnout v těchto nelehkých chvílích pár cenných rad. Tedy ta první, nejlepší, nejdůležitější a nejupřímnější: nežeňte se!

Komu však není rady, tomu opravdu není pomoci. Proto následuje pár dalších rad pro výběr snubního prstýnku.

Myslete na správnou velikost snubního prstene. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám bude hodit, že snubní prstýnek lze snadno a nenápadně sundat z prstu. Muži jsou od přírody lovci a v okovech se jim jen nesnadno loví. Naproti tomu dívky již nějak tak instinktivně sledují prsteníčky mužů, jimiž jsou neodolatelně přitahovány. Vidí-li pak prst neopatřený zlatým kroužkem, má průběh děje daleko rychlejší a alespoň zpočátku pro oba účastníky radostnější spád. Muž může daleko snáze uspokojovat své lovecké a nebojme se to přiznat, také tělesné potřeby.

Velikost snubního prstene změříte třeba v jakémkoliv zlatnictví, kde na to mají speciální měřící kroužky. Můžete si také sami změřit vnitřní průměr nějakého prstýnku, který vám na prstě sedí. Pozor ale na šišaté prstýnky. Ludolfovo číslo, známé nám již od absolvence základní školy, pak vynásobením s průměrem prstene pomůže stanovit jeho velikost. Kdo neumí počítat, může použít tabulku pro přepočet uveřejněnou dole na stránce na odkazu výše. Metody stanovení velikosti pomocí posuvného měřidla, nebo-li šupléry, proužku papíru či krejčovského metru jsou pak již poněkud riskantní.

A proč vlastně nezůstanu jen u měřících kroužků a píši o dalších metodách? Inu to pro případ, že nejste dostatečně asertivní jedinci a po změření prstu podlehnete ničím neodůvodněné slušnosti a prstýnky si ve zlatnictví rovnou koupíte nebo objednáte. V dnešní době je však potřeba být opravdu asertivní a protřelý ve všem. Asertivitu si ale nezaměňujte s hulvátstvím. Je třeba jen mít předem připravenu nějakou malou lež. Takže za změření slušně poděkujte s tím, že si ještě rozmyslíte, který vzor prstene bude nejvhodnější a spěchejte domů k internetu. Zlatníkovi bude v ten moment stejně vše jasné. Výjimečně však nyní doma neatakujte své oblíbené herní portály ani stránky s pirátskými filmy či s fotkami spoře oděných, leč přírodou či plastickou chirurgií bohatě obdařených krásek. Koukněte na snubní prsteny.

Stránky skryté pod výše uvedeným odkazem, tedy www.levne-snubni-prsteny.cz mají oproti jiným několik nezanedbatelných výhod. Předně název výjimečně, jak nebývá v internetových vodách zcela zvykem, odpovídá tomu, co je na stránkách nabízeno. Dále ceny svatebních prstenů jsou v porovnání s jinými e-shopy na slušné úrovni a pokud nemáte prstíčky, jako Jeníček a Mařenka po lázeňském vykrmovacím pobytu u Baby Jagy, jsou to ceny konečné. Pardon, uznávám, že máte pořádné chlapácké prsty. Pak si ale za velikosti od 62 trochu připlatíte. Nezanedbatelnou výhodou je zde i fakt, že prstýnky jsou na stránkách roztříděny nejprve podle barvy zlata a pak jednoduše podle ceny, která, jak už bylo uvedeno, je zde velmi zajímavá. Výběrem snubních prstenů na těchto přehledných a jednoduchých stránkách získáte čas zároveň objednat nejen ještě svatební oznámení, ale ještě stihnete některou ze svých jiných oblíbených činností. Ceny snubních prstenů pro vaši velikost si můžete sami spočítat.

Svatební oznámení, tuto pro skutečného muže naprosto bezvýznamnou věc, můžete doma u počítače objednat velmi snadno, rychle a také levněji, než v leckterém svatebním salonu. Co vám budu vysvětlovat. Prostě nájem obchodu a topení v něm je potřeba z něčeho zaplatit. To si snad dnes už uvědomuje každý. Poplatky za doménu a hosting internetového obchodu odpovídají zhruba jednomu procentu nájmu a topení kamenné prodejny za stejné časové období. Týká se to téměř jakéhokoliv obchodu, nejen svatebního salonu na hlavní třídě.

Překvapilo vás, že jako levné snubní prsteny jsou nabízeny zlaté snubní prsteny? Nebo vám snad připadá opravdu levnější několikagramový kroužek z nerez oceli? Uvažujte se mnou. Až se jednou pozdě v noci budete vracet domů ke své milované ženě z hospody či od mnohem mladší a hezčí milenky a zjistíte, že ve dveřích je vyměněný zámek a zvonění nepomáhá, bude snubní prsten vaše jediná záchrana. Za ten ocelový krám vám totiž nikde ani nenalejí, kdežto se zlatým prstýnkem můžete navštívit zlatnictví či zastavárnu a za utržený peníz nějakou dobu přežít. Jak dlouho? To záleží na tom, jak dnes nakoupíte. Proto si vybírejte snubní prsten co největší, nejširší a nejtěžší. V drtivé většině případů bude ona mít ten menší. Pokud chce ona prsten s diamanty, chtějte diamanty také, přestože jsou většinou výsadou pouze dámských prstenů. Věřte, že nákup snubních prstenů bude jedna z těch nejmenších položek, které do své milované ženušky v životě investujete. O svatebních oznámeních nemluvě.

Pokud se ke čtení tohoto článku dostala naprostým nedopatřením nějaká žena, omlouvám se za přílišnou otevřenost. Může si aspoň přečíst pohled na snubní prsteny z druhé strany barikády, jímž byl ostatně tento článek inspirován. Přečtěte si také další články na téma snubní prsteny nebo přímo prstýnkový blog.

 

Snubní prsteny online

Nákup snubních prstenů v běžném zlatnictví, jakožto položky, na níž lze podstatným způsobem ušetřit, lze dnes již přirovnat k nošení dříví do lesa nebo také sov do Athén, jak říkají vzdělanější jedinci lidské populace. Ale co mají společného snubní prsteny a obě zmíněná rčení? Zatímco nošení dříví do lesa je hloupost téměř každému jasná, nošení sov do Athén je pak blbost očividná, a to i pro ty, jimž uniká hlubší význam tohoto rčení. Mezi ně se samozřejmě řadím také. Sovy přece mohou létat, tak proč je někam přenášet?

Jde tady o jistou společnou nesmyslnost počínání. Pokud chcete vždy a všude nakoupit výhodně a ušetřit část své těžce vydřené výplaty či jinak nabyté hotovosti, ve zlatnictví se stavte pouze proto, abyste si zde přesně změřili velikost snubních prstenů. Za pomoc a radu pak nezapomeňte pěkně poděkovat. A teď už, milí zlatí, hupky dupky domů k internetu, kde kliknete na zde uvedený odkaz a ve stovkách vzorů svatebních prstýnků můžete vybírat a přebírat. Zlaté snubní prsteny jsou roztříděny podle druhu použitého zlata na snubní prsteny ze žlutého zlata, snubní prsteny bílé zlato a prsteny kombinované z několika barev zlata. Nejmódnější jsou ty z bílého zlata, ale většinou také nejdražší. Nejprodávanější jsou snubní prsteny kombinované, ale ze všech nejlevnější a zároveň nejtradičnějčí jsou prstýnky ze zlata žlutého.

Jednoznačně úplně nejvíc nejprodávanější z těch levnějších prstýnků jsou pak snubní prsteny LSP 1086. Ty se cenově dostávají i pod některé modely chladných prstenů ocelových. Není pak důvod, aby vaše zlatíčko mělo na prstíčku něco jiného, než zase zlatíčko. Přeci jen jde o symbol vaší lásky, který budete mít u sebe celý (manželský) život.

Když už budete krásně svatebně naladění, nezapomeňte se podívat také na svatební oznámení. Objednávání vzorů svatebních oznámení se dnes už děje téměř výhradně přes internet. Kromě obrovského sortimentu vzorů svatebních oznámení máte možnost v klidu vybrat a upravit svůj svatební text a vybrat si to nejkrásnější svatební motto pro společný život. Opět zde platí, že byste měli vybírat dobře. Svatební oznámení spolu se svatebními fotografiemi vám ještě po letech bude připomínat váš krásný svatební den.

Že ne všichni se na svatební přípravy dívají romantickýma očima básníka, si můžete pro zasmání i poučení přečíst v dalších článcích na téma snubní prsteny.

 

Snubní prsteny levně v e-shopu

Symbolem manželství jsou už po dlouhou dobu snubní prsteny. Přestože se v posledních letech do popředí zájmu dostávají svatební prstýnky z chirurgické oceli, titanu a dalších netradičních materiálů, stále si své dobré pozice udržují klasické zlaté snubní prsteny. Ryzost materiálu by měla symbolizovat ryzost, stálost a čistotu vzájemné lásky. Ocelové prsteny tuto symboliku, mírně řečeno, poněkud odsouvají do příliš konzumní roviny.

Nabídka snubních prstenů se od devadesátých let minulého tisíciletí rozrůstá téměř geometrickou řadou. Zatímco rodiče a prarodiče dnešních snoubenců si mohli vybírat maximálně z několika desítek typů zlatých prstenů, dnes jsou na trhu k dispozici stovky i tisíce různých vzorů. Pokud si někdo opravdu rád vybírá a chtěl by posoudit kompletní nabídku, téměř s jistotou lze říct, že se najdou modely, které uniknou jeho pozornosti. Pokud by chtěl všechny tyto vzory vidět na vlastní oči a šáhnout si na ně, nejspíš si nohy uběhá a stěží mu postačí běžná délka dovolené. V takovém případě bývá nejlepší volbou, spolehnout se na internet. Zde pak není problém, prohlédnout si tisíce vzorů za jediné odpoledne. Viděli jste například někde na vlastní oči snubní prsten s diamanty?

Stejně tak, jako výběr snubních prstenů, lze prostřednictvím internetu vybírat také svatební oznámení. Na českém trhu je každoročně nabízeno kolem čtyř tisíc různých vzorů svatebních oznámení. Vyloučíme-li ty méně zdařilé, či za pomoci volně dostupných obrázků vytvořené tuctové motivy, i tak nám zbude alespoň tisícovka k prohlížení. Alespoň částečně vám s tím mohou pomoci stránky svatební oznámení vzory s eu na konci, které souhrnně ukazují nabídku několika výrobců. Z vybraného motivu pak můžete lehce přejít na stránky výrobce, kde si můžete svatební oznámení bez zprostředkovatelského navýšení ceny objednat.

Internet je fenoménem dnešní doby a prostřednictvím online obchodů je každoročně realizováno více a více objednávek. Moderní člověk tak získává čas na to, aby se mohl věnovat podstatnějším věcem, než je běhání po obchodech. Před svatbou to pak většinou bývají věci související se zakládáním rodiny. Výběrem a objednáním snubních prstenů i svatebních oznámení online lze ušetřit opravdu hodně času i peněz. Ve zbývajícím ušetřeném čase si třeba přečtěte i další články na téma snubní prsteny.

 

Zlaté snubní prsteny

Nezadané dívky prý dělí muže na ty se snubními prsteny a na muže. Nemohu posoudit, zda tomu tak opravdu je, neboť nezadaná dívka nejsem a na položené otázky k tomuto tématu mi bylo vždy odpovědí jenom praštěné chichotání. V dalším psaní tedy vycházím z pouhých vykonstruovaných teorií a z inspirace nalezené v láhvi dobrého bílého vína.

Dovolím si nezáživnou vsuvku ohledně materiálů, z nichž jsou snubní prsteny vyráběny. Hodně je dnes používáno jako materiál pro snubní prsteny bílé zlato. Na pohled je bílé zlato vzdáleně podobné chirurgické oceli. Nehodí se však vůbec pro vzteklouny, kteří pro každou malichernost servou snubní prsten z prstu a mrští jím do dálky. Pak, až se jim vše v lebce rozloží, jdou prstýnek hledat. Někdy marně. Ocelové prsteny mají tu výhodu, že když jej vztekloun nenajde, skočí si do obchodu pro další, aniž jej to finančně zruinuje. Nezanedbatelnou výhodu mají v tomto ohledu soustružníci. Z jedné vodovodní trubky si mohou vysoustružit hromadu železných prstýnků do zásoby.

Snubní prsteny ze zlata jsou tak jakousi pojistkou proti odhazování, alespoň tedy pro ty více šetrné. Je už pak jedno, jakou barvu zlata zvolíte. Zda bílé nebo žluté. Pro zvláště nerozhodné byly vymyšleny snubní prsteny kombinované. Vdaná žena svého muže určitě ráda vidí se snubním prstenem navlečeným stabilně na jeho prsteníčku. Nejraději by samozřejmě byla, jsa inspirována jistým středověkým vynálezem, kdyby bylo možno prstýnek nějakým způsobem uzamknout tak, aby nešel sundat ani ve chvílích, v nichž muži mívají neodolatelnou touhu prsten sundat a někam rychle, ale hlavně nenápadně schovat. Leč většina vynálezů je, snad s výjimkou zcela nepatrného objevu jisté madam Curie, připisována mužům. Že by snad proto onen zmíněný starobylý vynález trpěl jistými hygienickými nedostatky? Kdoví.

Uzamykatelný prsten by v těchto ohledech problém nebyl. Věc má ale jiný háček, jímž je technické řešení. Přestože mnohý muž by si nechal pro korunu koleno vrtat, jak zasvěceně tvrdí jedno známé rčení, nechat si provrtat prst kvůli nedobytnému zajištění snubního prstenu, by si nenechal snad ani sebevětší trouba. Připoutání prstenu uzamykatelnými pouty k zápěstí by zase mohlo ohrozit mužovu schopnost vydělávání peněz, z kteréhož jediného důvodu se mnohé ženy svého chotě jako klíště drží. Každopádně se tedy manželky budou i do budoucna muset spolehnout pouze na daný slib věčné věrnosti. Ten, který záhy mnohým mužům připadá unáhlený a nepředložený, daný za pomoci donucovacích prostředků a tedy pod nátlakem a dle výkladu různých zákonů a snad dokonce i ústavy zcela jistě neplatný. Jiné pohledy na problematiku snubních prstenů jsou v dalších článcích na téma snubní prsteny.

 

Pokud máte něco k tématu nebo chcete převzít některý článek pro svůj web, pošlete e-mail na adresu
fotodoma@gmail.com

 

 







Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.