Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Vejce » Vejce těstem obalená

Vejce těstem obalená dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 5 vajec

Na těstíčko:
• 8-10 dkg mouky
• 1/4 kávové lžičky soli
• 1 vejce
• 1 l mléka
• 20 dkg sádla na smaženi

Svatební oznámení Snubní prsteny

 

Recept na vejce těstem obalená

Čerstvá vejce vaříme 8 minut. Poté je vložíme do studené vody a oloupáme. Z mouky málo osolené, syrového vejce, a mléka, si umícháme řídké těstíčko. Uvařená vejce namočíme do těstíčka, načež je v hlubší pánvií ve větším množství dobře rozpáleného sádla smažíme 3 minuty. Usmažená vejce znovu namočíme do těstíčka, poté do rozpáleného sádla a usmažíme je do červena. Takto smažená vejce podáváme k salátu nebo špenátu.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Zdraví     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy
Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají cookies pro sledování návštěvnosti a odhalení chyb stránek. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.
TOPlist