Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Předkrmy » Játrový puding

Játrový puding dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 5 dkg másla
• 3 dkg cibulky
• 25 dkg jater
• 5 dkg nakrájené slaniny
• 5 dkg strouhané housky
• 2 sardele
• 1/8 l smetany
• 3 žloutky
• sůl
• pepř
• na špičku nože květu
• ze 3 bílků sníh
• 2 dkg sádla
• 3 dkg housky na formu

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na játrový puding

Na rozpuštěném másle si usmažíme drobně sekanou cibulku. Odblaněná telecí játra umeleme, přidáme k nim nakrájenou, na drobné kostečky rozehřátou slaninu, strouhanou housku, rozetřené sardele, smetanu, žloutky, sůl, bílý tlučený pepř, na špičku nože květu a usmaženou cibulku. Směs dobře umícháme, načež do ní přidáme lehce z bílků tuhý sníh. Formu na puding vymažeme sádlem, vysypeme houskou, směs do ní nalijeme a vaříme v páře 1,5 hodiny.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.