Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Milánská polévka

Milánská polévka dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 6 dkg másla
• 4 dkg cibulky
• 1/2 hlávky menší kapusty
• sůl
• paprika
• 2 dkg másla
• 5 dkg rýže
• 1 jablíčko
• 1 hříbek
• 1 dkg parmezánského neb ementálského sýra

Zlaté šperky Svatební oznámení Snubní prsteny Gokna - plastová okna a dveře gokna.cz

 

Recept na milánskou polévku

Na másle si usmažíme drobně nakrájenou cibulku, do ní vložíme nakrájenou spařenou kapustu, vše osolíme, opepříme, zalijeme vařící vodou a udusíme do měkka. Měkkou kapustu vložíme do vařící polévky z kostí neb jen do vody, načež k ní přidáme prolisované rajské jablíčko, zvlášť udušenou rýži a houby a pak polévku dobře povaříme. Do hotové přidáme ustrouhaný parmezánský neb ementálský sýr, utlučenou papriku a několik kapek Maggiho koření.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.