Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Polévky » Bryndzová polévka

Bryndzová polévka dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 25 dkg bryndzy
• 15 dkg chleba
• 3 dkg cibule
• na špičku nože kmínu a papriky
• 1,5 l vody
• 1,5 dkg soli
• 25 dkg hovězích kostí

Zlaté šperky Svatební oznámení Snubní prsteny Gokna - plastová okna a dveře gokna.cz

 

Recept na bryndzovou polévku

Do polévkové mísy nadrobíme plnotučnou bryndzu, přidáme nakrájený samožitný chléb, drobně nakrájenou cibuli, tlučený kmín a sladkou papriku. Ve slané vodě povaříme hovězí kosti 1 hod. Vařenou polévku procedíme do mísy, necháme 5 minut stát, načež polévku podáváme. Místo polévky z kostí můžeme použíti slané vařící vody.

 








Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.