Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Maso » Sekané bifteky

Sekané bifteky dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 50 dkg svíčkové
• 25 dkg telecího masa z plece
• 4 dkg slaniny
• 4 dkg housky
• 3 dkg másla na umíchání
• sůl
• 1 vejce
• 4 zrnka pepře
• 2 malé hříbečky
• (1 dkg másla)
• 4 dkg mouky
• 5 dkg másla na opečení
• 5 dkg másla na usmažení cibule
• 3 dkg cibule

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na sekané bifteky

Očištěnou svíčkovou nebo hovězí křehké maso, telecí maso a slaninu nakrájíme, přidáme k tomu ve vodě namočenou housku a vše umeleme na masovém stroji. Zvlášť si umícháme kousek másla se solí a vejcem, přidáme maso, tlučený pepř a na másle udušené, sekané hříbky, vše dobře umícháme, načež uděláme 5 kulatých bifteků, obalíme je moukou a opečeme je po obou stranách na rozpáleném másle. Pak je vložíme na nakrájenou, na másle usmaženou cibulku, zalijeme polévkou z kostí a dusíme je 1/2 hodiny pod poklicí. Urovnáme je na mísu a ozdobíme sázenými vejci. Procezenou omáčku podáváme v omáčníku.







Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.