Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Maso » Bifteky na víně

Bifteky na víně dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 75 dkg svíčkové pečeně (syrové)
• sůl
• pepř
• 3 dkg mouky
• 10 dkg másla
• 3 lžíce bílého vína
• 1/2 dkg mouky

Svatební místa Snubní prsteny pro oba Svatební oznámení Snubní prsteny Zlaté šperky

 

Recept na bifteky na víně

Z dobře odleželé, svíčkové pečeně nakrájíme bifteky. Pak je rukou naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme moukou a pečeme je na rozpáleném másle na každé straně 4 minuty. Poté je zaprášíme moukou, podusíme, zalijeme vařící vodou a bílým vínem a v omáčce je malou chvilku povaříme. Horké upravíme na mísu, polijeme je procezenou šťavou, podáváme k nim různě dušenou zeleninu neb se smaženými francouzskými brambory.







Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Jak zhubnout     Zdraví     Zahrada     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy     Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají technické cookies. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.