Fotodoma

Fotodoma » Recepty » Maso » Slovenská pečeně

Slovenská pečeně dle Sandtnerové

Rozpočet pro 5 osob:
• 75 dkg hov, masa zadního
• sůl
• 6 dkg slaniny - 5 dkg másla
• zelenina
• 5 dkg cibule
• bobkový list
• tymián
• 2 zrnka nov. koření
• 5 zrnek pepře
• 2 dkg mouky
• 1/4 l kyselé smetany
• z 1/2 citronu šťáva
• 2 lžíce bílého vína
• 1/2 dkg cukru
• 12 dkg kaparů
• 6 dkg zeleniny

Svatební oznámení Snubní prsteny

 

Recept na slovenskou pečeni

Připravuje se jako hovězí pečeně na smetaně, ale před podáváním přidáme do procezené smetanové omáčky na jemné nudličky nakrájenou, ve slané vodě do měkka uvařenou a na másle usmaženou mrkev, celer, petržel a sekané kapary.







Fotodoma

Svatební oznámení     Fotobanka     Zdraví     Recepty     Rostliny     Recenze a články     Knihy
Česká Republika     Česká příroda     Dolomity     Litva     Norsko     Polsko     Švédsko

Pokud najdete na stránce chybu, napište nám; rádi ji opravíme. Děkujeme.

Kontakty

Tyto stránky používají cookies pro sledování návštěvnosti a odhalení chyb stránek. Nastavení pro cookies si můžete změnit ve svém prohlížeči nebo ze stránek prostě odejít.
TOPlist